Om mig

Jag är beteendevetare med utbildning i psykoterapi med kognitiv- och beteendeinriktning (KBT), dialektisk beteendeterapi (DBT), integrated behavior couple therapy (IBCT) och acceptance and commitment therapy (ACT).

Erfarenhet

MikaelFrid_600_900Till Östersund flyttade jag p.g.a. kärleken och ursprungligen kommer jag från Skåne. Jag har under större delen av mitt yrkesliv arbetat med människor och människors utveckling oftast i ledande befattningar. Senaste 15 åren har jag drivit privat verksamhet inom omsorgssektorn och arbetat med rehabilitering av personer med multipla problem. Ett slitsamt men mycket lärorikt arbete.

Genom åren har jag arbetat med människor med varierande problem såsom livskriser, ångest, depression, fobier, trauma, relationsproblem, beroendeproblematik och seniora kriser. Arbetet har bedrivits i form av individuell behandling, gruppbehandling samt parterapi.

Mitt intresse och engagemang för människors livssituation och erfarenheter samt tron på möjlighet till förändring har följt mig under mitt yrkesliv och legat till grund för mitt yrkesval.

 

0702-791761

Vill du att jag ringer upp dig?


Kontakta mig här!